Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar med den sista dansen

 Det glimmar värme uti rummet
en liten rörelse famnar dunklet
och två kroppar tar små steg

smeker av sig alla inre skydd
stiger upp på den vita vagnen
och låter piskan smeksamt gå

ger sitt bästa allt för att ändå få
en symbiosens gyllene kärna
smälter samman här och nu

öppnas givmilt vägen in
rör sig långsamt över
möter längtans spets

ett dunkelt leende i stunden
sträcker nacken rak av känsla
sätter handen för en mun
känner åtråns sista suck

greppar tvenne sidor fast
för dem uti sista dansen
tills skönaste melodien
tvåsamt klingat ut

                @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-07 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker