Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore natten

jag skulle samla alla stjärnor
sjunga dem till ro
i kupad hand

väva slöjor av deras drömmar

ömsint svepa dig i månsken

om jag vore tindrande som stjärnrök
skört vacker
som glimrande kristall

men jag är skog och mylla
fjärran från stjärnors skira sken




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 573 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-14 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre

magiskt vacker
underbar läsning
2013-09-22

  träsnidaren
Gåshud!!!
2013-08-25

  sommarmoln
Så vacker att jag ryser...
2013-08-22

    ej medlem längre
Gillar denna dikt
tänker att skogen har allt
eftersom den ser stjärnorna

himlakropparna är däremot blinda för det som står i myllan

typ ;)
2013-08-21

  Katinka VIP
Ljuvlig.
2013-08-15

  Lars Hedlin
Vackra ömma ord.....
2013-08-15

  peter markurth
som att sjunga sanningen vild, bra text
2013-08-14

    ej medlem längre
- mycket ...det!
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus