Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta slår fortfarande...

Även om jag går min väg nu,så är jag alltid hos dig!

Även om jag älskar dig,lämnar jag dig nu.

Även om du var mitt ljus så har jag nu vant mig vid mörkret.

Även om jag gråter så ser jag vägen framför mig.

Även om sprickorna i hjärtat är djupa.


Så slår det fortfarande......





Fri vers av Angel of love
Läst 563 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-08-16 14:15



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket fin dikt, värd placeringen! Grattis! Bokmärker för att den är så bra!
2013-08-19

    ej medlem längre
Vemodigt vackert!
2013-08-17

    ej medlem längre
jättefint skriver du...
2013-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och vackert...
2013-08-16

  anita VIP
Så bra skriven .
2013-08-16

  Tess74
Att skiljas är att dö en smula...fin och sorglig text
2013-08-16

  Palett
Mycket fin text som berör !
2013-08-16

    Dan Myrbeck
Fin, särskilt 1:a raden.
2013-08-16

  Fem hjärtan VIP
Så gripande..men ibland måste man..!
2013-08-16

  Lars Hedlin
Att välja sin väg är alltid det främsta ;)
2013-08-16

    ej medlem längre
Vackert! Ibland måste man gå sin egen väg...hur ont det än gör.
2013-08-16

  Rise Little One
Kärleken väljer sin egen väg trots allt...
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love