Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dig Martin...




Kommer aldrig åter

 

Jag står mitt i livet
med egna bekymmer
med regntunga moln

Då trillar himlen ner
en människa bli ensam
då den älskade går bort

Och plötsligt är regnet
inte det svåraste
för kläder torkar igen

Men den som hämtats
från sitt jordeliv
kommer aldrig åter

 




Fri vers av Anna H
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-03-06 17:18



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Underbart skrivet om sorgen!
2006-03-06

    Idun 1
Du beskriver döden och sorgen på ett fantastiskt vackert, ömsint vis.
2006-03-06

  Smultris
Så vackert , Anna...
2006-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H