Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förändring på riktigt. sommaren 2013


Är det inte konstigt

Är det inte konstigt
jag var inte såhär
jag är inte den här människan
som nu faller för allt
jag inte smakat på förut

Oblygt tittar jag dig stint i ögonen
dig och dig och dig
förvånas när du vänder dig om och ler
att du ville ha mig när jag inte öppnat munnen
en dragningskraft utan härskare

Det kliar i kroppen och kan inte sitta still
ge mig mer och kom närmare
man överlever och känslan är värt allt
förför mig förför dig
upp på bordet och gungar i takten
livet är mitt och jag är din

Konflikt inom mig när jag ser vad som sker
begrundar mig själv i glaskupan
vem är hon den där
kort kjol och putande läppar
skrattar högst mot högsta vinsten

Är det inte konstigt
att jag inte är sådär
försiktig och blyg och rädd
rädd för det som inte funnits
för det jag inte smakat på förut




Fri vers av filosofian
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-16 22:38



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket kan hända på ett år. Eller bara på några månader! Väl beskrivet livsskede som jag fått se på nära håll!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian