Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

muskler

 

 

 

 

kvinnor har ännu inte

förstått att de har muskler

inte bara i ansiktet

utan överallt på kroppen

 

 

"köp en ny blus"

"unna dig en lyxig ansiktsbehanding"

"baka"

hämtat ur

kvinnornas självhjälpsböcker

 

vad sägs om att

lyfta såga bära

gräva dra påla

rensa vattna

mäta rikta

 

fan vad mycket

blålera

man skulle blitt

keramiker

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 505 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-08-20 08:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skulle vilja ha ett riktigt utomhus kroppsarbete. Vår. Sommar. Höst. Vinter. Nu får hlärtemuskeln bära.
2013-08-27

    ej medlem längre
Hihi Bra! Kvicktänkt! Dråpligt!
Tacka vet jag muskler
Blus? vad är det? ;-)
Tack!
2013-08-26

  Flicis VIP
Tackar för att jag fick ett leende, på läpparna.
2013-08-23

  Anya VIP
Tycker om ditt budskap! Kvinnor kan... bland blålera och muskler!
2013-08-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
kungen bemyndigar kvinnorna!
2013-08-20

    ej medlem längre
O yeah! Våpighet har inget med att leva livet att göra, även om marknadskrafterna hellre ser en lydig konsument än en bångstyrig producent.
2013-08-20

  Tess74
Womenpower!
2013-08-20

    ej medlem längre
Följer gärna receptet
2013-08-20

  Federico Romano
Läste precis om grekisk & Etruskisk keramik.. Som Romarna sa mente sanum in corpo sano, tar man han om sin kropp blir sinnet friskt..
2013-08-20

  Marianne Räf
Mansjobb och kvinnogöra..
Vi borde alla kunna lite av varje-- (:
2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia