Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somniferum

kom till mig, Morpheus
kyss mig rusig

lindra smärtan i mitt bröst

låt mig smaka
dina
söta
tårar

väv drömmens tunna slöja
över sorgerna

stilla mitt hjärta,
låt mig vila
i din famn




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 315 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-20 18:41



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Du målar verkligen med dina ord och meningar. Och du tar läsaren med på en fantastisk resa. Vad mer kan man begära? Och jag antar att du med Morpheus inte endast menar drömmens gud i grekisk mytologi utan också syftar på den etymologiska härledningen av "morf"- förändring (av form)?
2013-08-21

  Lars Hedlin
Magiskt skapat!
2013-08-21

  sommarmoln
Ljuvligt och underbart använda ord...
2013-08-21

    ej medlem längre
Dina ord tar mig med till en annan dimension....underbart!

2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus