Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dör för dig





Värmande hjärtslag
Mot min bröstkorg
Jag känner med fingrarna
Där du låg för en stund sen
Jag ler och minns

Du var i mig
Jag var på dig
Dina kyssar brände i mig
Jag ville ha dig
Vi ville ha varandra

När vi älskade smekte du min rygg
Jag rös och gned mig mot din kropp
Våt som den djupaste älv
Tog emot dig
Slukade dig med min kraft

Vi red i samma takt
Sidenbanden runt min hals kittlade
Du höll mig hårt i ditt grepp
Jag ville dö för en stund i dina armar
Nu vill jag bara dö för ytterligare tid med dig




Fri vers av Tess74
Läst 363 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-21 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert
2013-08-22

  snej
Som Prince skulle ha sagt: " I would die 4 u" vackert! <3
2013-08-21

  Carina Bendix
Stark kärlek och passion! Vackert!
2013-08-21

  PPQ
så innerlig så passionerat
2013-08-21

    ej medlem längre
så fin så!!
2013-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotisk hetta på hög nivå!
2013-08-21

    ej medlem längre
Ha ha..alltid retar det nån *ler*

Keep writing!! Vi älskar det
2013-08-21

    anzerex
erotiskt : P
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74