Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast natten






Orden som gömts
i tystnaden
stiger upp om natten

endast natten
kan vidröra
språket
utan ord

ge form åt smärtan
uttrycka sorgen

som dagsljuset döljer




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 313 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-24 09:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skriftat!
2013-08-30

  Marja Granqvist VIP
Magiskt!
2013-08-29

  Quasimodo
Ger båd ord och röst för det natten uttrycker, gillar!
2013-08-28

  Fem hjärtan VIP
Kloka ord som får mig att stanna upp en stund...!
2013-08-28

  anits VIP
Så klokt och insiktsfullt skrivet
2013-08-25

  Palett
Fin text som manar till eftertanke !!
2013-08-24

  Linda CH VIP
Insiktsfullt och mycket fint skaldat!
2013-08-24

  stig wikman
Just one word.

UNDERBART

love that poem.
2013-08-24

  SatansSon VIP
bra ordat.
2013-08-24

  ResenärGenomLivet
Ord som ger eftertanke...mycket fint...
2013-08-24

  Ninananonia VIP
Ord som känns ...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius