Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastrera min icke-existerande kuk

men snälla, sug av mig först
ge mig en liten jävla törst, snälla jävla fucking snälla
ge mig en smakbit på att vara du
för en gångs skull, låt mig penetrera ditt blödande hål
(ditt påstådda hjärta godkäns inte)

jag duger ju bara när jag särar




Fri vers av trasselsmuts
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-25 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och rå.
Gillar ditt sätt och skriva:)
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts