Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar cancer . A , Jag älskar dig .


Utan dig , inget mig





Nu vet jag varför du stänger in din själ ibland
sådär som jag också gör
~
Och jag ser dina osynliga tårar
som rinner bakom leendet
och tar vägen direkt till hjärtat
~
Älskade , tack för att jag fick komma in
och torka bort dem en stund

bara finnas där
~
Och låt bli att tänka längre
än dagen då du är frisk igen

För du skulle bara våga
lämna mig ensam kvar här
~

utan dig

inget mig




Fri vers av nea.
Läst 1001 gånger
Publicerad 2006-03-06 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.