Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var så god mitt hjärta...

Var så god mitt hjärta ligger blottat
Hugg kniven djupt i det
Du har ju redan skurit upp min hud
Trängt igenom mina revben
Så fullfölj ditt syfte
Döda mig då som du tänkt
Du kan ändå inte skada mig mer
Men tro ej att du kan göra det smärtfritt
Jag plågar dig nu
Genom att inte känna någon smärta
Jag kan inte känna något alls
Du har bedövat min själ med din vrede
Inget knivhugg i världen
Kan få mig att skrika av smärta
Inget hot kan få mig att gråta
Du tror att jag ska böna och be om nåd
Ha det skrattar jag åt
Hellre dör jag av dina knivhugg
Än låter mig förödmjukas igen
Så ge mig nu det dödande hugget
Jag är så redo jag kan bli
Jag dör ju med hedern i behåll
Medan du dödar med vredens kraft




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-26 23:21



Bookmark and Share


  den nakna poeten
din text är så tung och ångest laddad och jag förstår
inte att du väljer att leva i en sådan här situation som
är så groteskt snedvriden även för djävulen varför ?
du är begåvad igenom ditt skrivande märks det att
du har begåvning så varför finner du dej i denna
situation du har bara ett liv bruka det väl jag vet inte
om du ser ljuset igenom den väg av mörker du
beskriver i din poesi för lyckan finns därute bakom
dina respekt lösa ord av värdet på dej skälv och din
rätt till lycka du är lika mycket värd som alla andra
förlåt mej om jag väcker din vrede med minna ord
men det är min åsikt och den är fri och jag säger
inte att den är rätt men det är så jag känner när jag
läser din text jag är ledsen för din skuld nu vet jag
varför du ger ditt hjärta till alla maria du tänker inte
på dej skälv i din iver på att göra alla runt om dej
till lags och glada du ger 100 och blir över lycklig
om du får 1 av 99 du är värd så mycket mer men
du ser det inte skälv du skriver jätte bra jag känner
din hjärte sorg dina torra tårar för jag växte upp
med samma känslor jag visade hat i stället för tårar
jag blev hysterisk i stället för ledsen jag skrek dö i
stället för hjälp det är ett helvete när live bråkar med
döden denna eviga vårdnads tvist mellan himmel och
hellvete man vet att man ska vandra mot ljuset men
man blir bländad och stannar i mörkret där man känner
sej hemma tyvärr men livet är så mycket mer maria
sluta aldrig kämpa jag hoppas att du blir arg för minna
ord för jag åter speglar bara dina rader som tog fram
dom av dina rader min upplevelse sluta aldrig kriga
men för det rätta livet maria som även Jesus moder
namn var och är var rädd om dej du är värdefull
2013-09-23

    ej medlem längre
Wow!
V e m är det du skriver dessa ord till? Eller V a d?
2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP