Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den dagen blev allt pannkaka


Gud Morgon Världen

En morgon vaknade jag och allt var Gud.


Ursäkta, fel av mig:
En morgon vaknade Gud och allt var Gud.

Fel igen:
En Gud vaknade Gud och allt var Gud.

Ooops, fel igen:
En Gud vaknade Gud och Gud var Gud.

 

 

 

Det hade alltså inte hänt något.

 

 

 

Men sedan hände det igen.

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-27 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så himla spännande text.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP