Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fel


Jag kryper ihop och försöker göra mig osynlig
När jag hör era höjda röster
Trots att jag vet
Det berör inte mig
Kan jag inte låta bli att ta på mig skulden
Känner tårarna tränga fram
Men för vem gråter jag
Ni är ju inte arga på mig
Kryper ändå ihop och gömmer mig
Känner skulden håna mig
Du är orsaken till deras ilska
Du är ej värd bättre
Så gråt bara
Ingen kommer se dina tårar
De är lika osynliga som du själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-29 21:35



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen utlämnande! Starkt skrivet!
2013-09-24

  Millner VIP
Fy fan vad bra! Enkel och träffande, speciellt för oss som tillhör en minoritetsgrupp tror jag!
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP