Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Telefonen ringde och avbröt min poetiska ådras (vad det nu heter) så poesin i tänkta tjugosex verser blev inte längre än så här, dessvärre. Fotot, vilket inte precis illustrerar texten, fortsätter uppåt egentligen, bara att programmet


Ren och förfalskad smörja




Sköldpaddor är inte lata
inte ens exotiska fåglar är unde(r)lata.
Barn kan vara lustigt kavata
men ormar är inte dess perata.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP