Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör



även om allt går sönder
en gång till,
kan du tröstas till liv igen

högre än längtan
efter det stora, stilla intet,
ska jag ropa då min vän

även om mörkret
slår hål på dig,
där mest ljus är lagrat

finns åt dig,
förborgat i mig,
ljus som du gett
och jag sparat




Fri vers av Tassan
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-07 11:47



Bookmark and Share


  Eduardo
fin förtröstan mellan två, berörs... framförallt sista stycket... men gillas o sparas :-)
2008-02-14

  Tassan
det här är min darling-dikt av alla.. om man får säga så!
2006-09-10

  solglimt
WOW så kärleksfull och varmt ett osjälviskt givande
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tassan
Tassan