Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På låtsas

Jag skrattar när jag vill gråta
Jag låtsas vara glad
Men är egentligen ledsen
Varför undrar ni
Jo ingen frågar vad som är fel
När man är glad
Men är man ledsen och gråter
Frågar alla
Vad är det som är fel
Jag låtsas vara glad när jag
Inte orkar förklara
Eller om jag inte vill oroa
Någon i onödan




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP