Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte vilsen....


Vägledning

En väg eller stig som leder inåt
behöver inte nödvändigtvis bli stängd
för den som vill vända åter.

Men vid alltför många vägskäl
kan det bli svårt att hitta tillbaks igen.

Den som vill finna.....måste ju också söka!




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-02 18:38



Bookmark and Share


  Anna*
Det går bra att gå åt vilket håll som helst på livets stig - intressant att se vart vi kommer och hur vi tar oss vidare =0)
2013-09-08

    sunnanvind
underfundig och sann!
2013-09-03

    ej medlem längre
Skönt att se att det finns alternativ... men vilken väg väljer man? Det vore ju roligt om man hann med att följa båda
2013-09-02

  Blåbäret
utmärkt vägledning...inte vilse alls :)
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~