Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så det ska kännas?


Efterlängtad



Det är när du vänder dig om..
när solen ritar skuggor över din skuldra
och vinden leker i ditt hår

Då smälter jag...
segnar ner, och dör lite grann

Det är allt jag vill ha,och inget mer,
det räcker åt mig.




Fri vers (Fri form) av ~Leonardo~
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 20:37



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilken fin text... att vara nöjd med det man har och att uppskatta dess värde.
2013-09-18

  Maj-Lis VIP
Så fint
2013-09-17

  Blåbäret
ja...det är så det ska kännas
"efterlängtad" så fint ord
2013-09-03

    sunnanvind
Kärleken är underbar!
2013-09-03

    leelee
Fin...
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~