Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar"


GUD RANGORDNAR INTE SYNDERNA

men Han har ETT BLOD, Jesu Guds Sons blod,

som RENAR från ALL synd, och den

renheten är den enda som


kommer in i Guds

himmel.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
satans lögner.
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld