Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårt bröd eller två röster

hårt bröd bara låt det knastra drivas
in i kroppen skära ljud mot gommen
vik
ett hundöra där nej barn inte så (moderlig)

 

nu reser sig ett kummel ur jord regnhjord
vi ska krympa kroppar här till lätta fjun
kräla runt på golvet mellan pinobänkar

 

(faderlig)

 

han dog på det viset rammad av ett flak
vem vet hur gammal han hade kunnat bli
om inte

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 360 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-06 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar rörligheten mellan bilderna, de smidiga övergångarna. vi:et laddar texten som skulle fungera utmärkt i högläsning.
2013-09-09

  SatansSon VIP
den var cool. bra.
2013-09-07

    ej medlem längre
titeln öppnar upp och ger dikten förståelse... bra text detta
2013-09-07

    ej medlem längre
Tycker om effekten i "så (moderlig)" och "så (faderlig)".
2013-09-07

    ej medlem längre
Spänningsfullt, gåtfullt
2013-09-07

  Marianne Räf
Skönt mystisk och gåtfull.
Gillar!
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin