Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev och läste denna på begravningen till min väninnas pappa. Har gjort lite ändringar för jag vill inte namn ska stå med. Den uppskattades och det var kul.


Sov gott.

Just som vi pratar med dig,
är du nyfiken att du skingrar molnen,
eller är du bara glad?

Måsarnas skri och vajade trädkronors underbara gåvor.
Prunkande oaser fyller den lummiga natur vi får njuta av med dig,
som nu lyckligt dansar vid vår sida.

Har aldrig mött dig,
men ditt underbara barn,
barnbarn och
Din eviga kärlek har gett mig äran
att veta vem du är.

Din älskade katt och följeslagare orkade inte leva utan dig,
pussade mig farväl ett par dagar innan,
Var det du som ville tacka?




Fri vers av Filosofen2
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-07 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2