Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna som jag

 

Vilken man skulle kunna älska
en kvinna som jag,
en kvinna som är sin egen?

Vilken man skulle klara av
en kvinna som jag,
en kvinna med egna åsikter?

Och hur skulle han orka med
en kvinna som jag,
en kvinna som älskar en annan?

 




Fri vers av Anna H
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-03-10 02:15



Bookmark and Share


  Roger VIP
Stark dikt, befogad frågeställning, slutet dock en möjlig källa till förvirring, jag hakade upp mig där, en annan vad? man lr kvinna?
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H