Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får vi vara äkta ibland/May we be genuine sometimes ? :)


Moral relativism/Värderelativism and We :)

 

Moralrelativism!?

 

Danger!

 

Danger!!

 

Why ?

 

When you pretend to be someone else;

you will be accepted often ...(really?)

 

* * * * * --------------------------------------

 

 

Moral absolutism!?

 

When you are yourself,

then you have a difficult life ahead of you ...

 

Is it typical for our time
that we live in:

?

NOW?

 

Eeeeeee

 

**********************************************

 

Värderelativism !?

 

Danger!

 

Danger!!

 

När du låsas att vara någon annan,

då accepteras du ofta…(verkligen?)

 

* * * * * * --------------------------------

 

 

Värdeabsolutism!?

 

När du är dig själva,

då har du ett svårt liv framför dig…

 

Är det typisk för vår tid

som vi lever i

?

NU!?

 

Eeeeeee

 




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP