Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 månader med dig..

Sen den dagen du kom in i mitt liv
Visste jag att mitt hjärta äntligen
Hittat hem...
Känner denna kärlek till varandra
Växa sig starkare o starkare
För varje dag som går
3 månader med dig idag älskling

ÄLSKAR DIG...




Fri vers av Eliza-69
Läst 355 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-14 13:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Grattis! :) Hoppas det håller för alltid!
2013-09-18

  Peter Stjerngrim VIP
Grattis!
2013-09-17

  Lars Hedlin
Så härligt att få känna så!
2013-09-15

    ej medlem längre
Älskar dig <3
2013-09-14

    ej medlem längre

härlig känsla i denna ...
2013-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69