Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruiner av ett jag

Om jag fick
ett liv till

då skulle allt
göras annorlunda

Så jag gör

mitt bästa
här och nu

För att få
allt på plats

Bygga upp
renovera

alla så trasiga

delar




ruinerna


av ett jag




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-15 15:42



Bookmark and Share


  träsnidaren
Det är aldrig för sent att börja...och alltid för tidigt att ge upp.

Vackra är dina ord.
2013-09-15

    ej medlem längre
När någon skriver så...
Så vill jag bara krama och hålla om hårt...
Skapa trygghet!
2013-09-15

  Angela Bohlin VIP
Förändringens vindar är aldrig förbi
2013-09-15

    ej medlem längre
det är aldrig för sent att omskapa sig själv.
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln