Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Tankar om hösten

Älskade höst

du som klär naturen i 

fest, färg och prakt

 

bjuder till vindarnas dans

lövkjolarnas prassel

trädens grenar som skakar

sina grenar i takt....

 

dansen som slutar först när

allt är stilla, naket och grått

 

när naturen stillar sig en smula

faller i vila och låter dimslöjor

begrava den sista festen i lövbädd

 

allt är stilla, så stilla

bara dagen sista suckar ekar vilsamt

mellan bergen och dimman målar 

våra drömmar över himlavalvet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-15 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert !!!

2013-09-22

    ej medlem längre
Dramatiskt

"Dansen som ....."

Gillar
2013-09-18

    AA VIP
Mycket vackert och ömsint skildrat. Bra.
2013-09-18

  ResenärGenomLivet
Hösten är så vacker...liksom dina ord...
2013-09-16

  Lars Hedlin
Allt formas och färgas vackert om hösten....
2013-09-16

  Christine Sabel
jag fick härliga bilder om naturen av denna dikt, bra diktat!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP