Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång

Vinden för mig framåt
Vågorna lockar upp nya ting
Glitterkorn läggs vid mina fötter
Trär dem jag kommer åt
Runt mitt blandade sinne
Fast att nya saker faller in
Fast att mina ögon öppnas
Och suger in
Tittar jag fortfarande runt
Tittar runt bland det damm som skapats
Allt går inte att sopa bort
En del gömmer sig men tittar sedan fram
Livet är en balansgång
Jag balanserar
En styrka bygger jag
Men den rubbas när jag stannar upp
Känner lite mer
I allt det nya men också det gamla
Förändring kommer
Men gamla ting trillar in
Mellan mina blinkningar
Och blandade andetag




Fri vers av MissCaylin
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förändring uppstår nog endast då en perfekt syntes mellan det förflutna, nuet och framtiden har skapats.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin