Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”c’est rien”


Och så kom det igen
Låtsas som ”c’est rien”
Men det äter mig
Mäter mig

Blivit skör, blivit tunn
”har du sovit dåligt?”
Ja

Ska det knäcka mig?
Behöver någon som kan väcka mig
Kan någon räcka mig


En hand




Övriga genrer av Tellusm
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-18 21:26



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tellusm
Tellusm