Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=VYAGH7CCOLk


att inte längre vilja

 

 

 

 

Utgångsläget

neutral 

friläge

man kan göra precis

vad man vill

 

allting över noll

är ett

positivt

tal

 

öppen för allt!

hörru

alla förslag

låter intressanta

 

 

 

 

Är egentligen en

filosofisk

fråga

 Om Viljan

 

filosofin förbjuder

tyckande

ergo - tiga

 

 

 

 

Paddla i

Tårarnas Hav

 

lita på ytspänningen

 

håller uppe flytetyget

vilket som helst

 

skaffa torrdräkt

 

 

 

 

 

Snart är det

I                            jul

 

II                           val

 

III                          kväll

 



Fri vers av flygia
Läst 452 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-09-19 09:44



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker text och vacker musik!

Jag upplever att dina texter
växer, när dom planterats inom
mig och fått lite tid på sig.
Du skriver intressant och
serverar visdomsfyllda
slutsatser i snygg förpackning.

Tror jag sett en stund på en
dokumentär om den där pojken,
räknas väl som ett underbarn,
om det är han som flyttade
från sin mamma till New York
för sin vidareutbildning som pianist?...

Hoppas allt är bra!
2013-09-22

  Rozsi.kovacs

En helt lysande text bravissemo
2013-09-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du måste få behålla vilja, ingen får tar ifrån dig kärlek för att vilja det vad bara du vill!
2013-09-19

    Amisan
En finurlig text, och jag gillar "flytetyget". Bra!
2013-09-19

    ej medlem längre
bra du skriver ... slående metaforer om vilja och ovilja
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia