Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stormar

 

 

Mörk

skrämmande

himmel

högsta våghöjden slår in

med full kraft

mot den snälla blyga stranden

arga vinden morrar

med sammanbiten mun

starka naturliga driften

visar sitt rätta ansikte

det är så

när havet älskar

med dess magiska

brutala styrka

den lilla människan

darrar

av både rädsla

och lycka.




Fri vers av Rise Little One
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-20 17:59



Bookmark and Share


  anathema VIP
Fint om naturens makt, gillar hur du ger den personlighet och liv.
2013-09-24

  Lars Hedlin
En text som berör!
2013-09-21

  Angel of love
Vackra krafter i stormar som river upp allt i din väg...
2013-09-20

    ej medlem längre
Du målar en underbar bild med dina ord.
2013-09-20

  ResenärGenomLivet
Gillar den där känslan som ger både rädsla och lycka...
2013-09-20

  peter markurth
starkt samt evigt
2013-09-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det stormar
det sägs att havet
gormar men jag tror
det omformar som det
vill, då har vi inget
att säga till...
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One