Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Wings-of-Shadow-180229466


Min skugga

 

 

 

 

En liten

försumbar individ

i ditt drömmande hav

i bokstävernas landskap

du berikar mig

lär mig flyga med mina späda vingar 

 

Glädje att få vila mellan dina ljuva rader

är bortom människans största längtan

våra tankar möts och skakar hand

stavelser förför innerligt

leder oss till fantasins land

 

Jag befinner mig i nuet

men mitt väsen väljer sin lyriska penna

en chans att sväva

mellan intellektuella själar

en stund i lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-21 10:51



Bookmark and Share


  träsnidaren
Underbart!
2013-09-21

  ResenärGenomLivet
En chans att drömma sej bort och uppleva en stund av lycka...vem vill inte det...
2013-09-21

    ej medlem längre
Du skriver så det känns.
2013-09-21

  Lars Hedlin
Jätte fint skaldat!
2013-09-21

  Christer Foghagen VIP
Vackert!
2013-09-21

  Quasimodo
Vi är både små och stora i våra känslor och tankar, i de möten vi gör i livet och tillvaron, en fin bild av det här!
2013-09-21

  peter markurth
mkt fin
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One