Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSSILAGON

Asfaltens tunga grepp

sprängdes till

grus!


och en liten tussilago

såg dagens

ljus


Nu står den där, som förr om våren,

den trotsiga, lilla gula, av livets

oerhörda kraft en liten


smula.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-21 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...livets kraft är stark...man ser det gång på gång...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld