Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döma, underskatta, sprida och snacka...

Döm mig fan inte
... Förrän du känner mig!

Underskatta mig aldrig
... Förrän du har utmanat mig på riktigt!

Sprid inte rykten
... Förrän du vet sanningen!

Snacka inte om mig
... Förrän du har pratat med mig!


Jag är människa!
Jag är tonåring!
Jag är ung och kåt!
Jag gör misstag för att lära!

Du har varit tonårstjej du med!
Du är vuxen! Du bör veta hur det känns!
Vad ger dig RÄTTEN
att plåga mig om "Hur perfekt du är"...
och hur värdelös du får mig att verka
i min egen hembygd?

Vem är det som bestämmer vem som är "Perfekt"?
Kan du svara på det åt mig?


Fan, mina älskade Poeter.se vänner! Stå på er!!!




Fri vers (Fri form) av Emma Björn
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-21 16:41



Bookmark and Share


  aol
så sant prata gärna om mej negativt eller positivt kvittar bara det är sanning, bra skrivet vännen,
2014-04-03

  Lars Hedlin
Bra att du är just du vännen ..fortsätt med det..det är just det som gör dig unik och stark..kram
2013-09-22

  Angel of love
Va bara dig själv och va stolt...
2013-09-21

  palmblom
Skit i perfekt! Var bara den underbara lilla du istället. Försök inte vara nån annan...det finns så många andra redan.. :)
2013-09-21

    Emma Björn
Det är inte så illa att vara kåt heller!! ;)
2013-09-21

    ej medlem längre
Alla har vi varit unga och kåta...men nu är jag bara kåt! haha ;-)
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn