Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.deviantart.com/art/Near-You-Always-255157238


Près de toi

 

 

Törstiga

öknen

längtar efter

vatten

 

bleka

huden

efter

solen

 

du,

balansen

i

mina sinnen

 

ett stort steg till

för att få dig

i

famnen

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-22 22:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlekskrank!
2013-09-23

  Quasimodo
Mycket vilja och längtan för att få fylla sina känslor och sin famn med kärleken!
2013-09-23

  ResenärGenomLivet
Kärlekstörstig?
2013-09-22

  peter markurth
kärlek
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One