Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag!

Jag är en tonåring.
Jag ser ut som en tonåring.
Jag talar som en tonåring.
Jag lever som en tonåring.
Jag är kåt som en tonåring.
Jag tänker som en tonåring.
Jag är vild som en tonåring.
Jag är trotsig som en tonåring.
Jag älskar passionerat som en tonåring.
Jag agerar som en tonåring.

Du är vuxen.
Du är en man.
Du vill ha spänningen jag kan ge dig.
Du älskar mitt vilda jag.
Du vill ha det vilda.
Du vill ha det passionerade.
Du vill ha det farliga.
Du vill ha det spontana.
Du vill ha mig.
Därför sa du aldrig nej.

Och jag älskar det!

Även jag kommer bli vuxen en dag...
Men det är inte idag!
Och jag tänker inte hålla igen!

Skål! Och jag önskar er en fortsatt trevlig helg!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Emma Björn
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-21 22:13



Bookmark and Share


  R Werner
Stenhårt intensivt... Speglar den sida av oss som lever mer på känslan än det logiska. Som Chaplin sa: we think too much and feel too little.
2013-09-24

  Densen VIP
HA;)
2013-09-22

  Lars Hedlin
Att ta för sig är aldrig dåligt eller dumt så länge det inte sårar eller förstör..bra text APPLÅD!
2013-09-22

    ej medlem längre
Allt som inte dödar, härdar..
Bara köra på då..
Härlig text!
Tack!
2013-09-21

    ej medlem längre
Dig får man nog använda kedjor på och låsa fast... Härligt galen text!
2013-09-21

    ej medlem längre
Så pricksäkert! Applåder!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Emma Björn