Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Udda tankar

 

 

 

Varje människa

en ensam objekt

vi råkade se varandra genom en glasdörr

men kunde varken lyssna

eller säga

jag tänkte på en väldoftande frukt

plötsligt omvandlade till ruttna tankar

det kunde vara jag

som läkemedel kunde bota den ena men inte den andra

gråsparven flög ändå in genom det trasiga fönstret

tröstande

virvlande moln stack in huvud som en hälsning

 

Livet vibrerar

en överdrift

vi alla har ett lidande moment inom oss

spiker upp en krok

hänger upp min själ

älskar vilt med dig ikväll

fingrarna flämtar ihop

i ett gemensamt skrik

det regnar rakt ut

ett hav av brinnande löv under kalla höstvindar




Fri vers av Rise Little One
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-21 23:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Wow vilket fotot!
/kram
2013-09-23

  ResenärGenomLivet
Ja, det var en udda text...läser med eftertänksamhet...
2013-09-22

    ej medlem längre
Starka och berörande är dina ord.
2013-09-22

  Lars Hedlin
En text som griper tag i det inre!
2013-09-22

  Rozsi.kovacs

Berör på djupet av hjärtat denna beskrivna smärta
2013-09-22

  aol
starkt berörande skrift,,
2013-09-22

  peter markurth
stark
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One