Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbrand presenterar…



Ny Poesiscen i Skärholmen

Poeter.se medlemmen Per Teofilusson hoppas kunna skapa en fast öppen scen för boende i Skärholmen, Bredäng och Sätra.

Varje kväll kommer de dessutom bjuda på en professionell gästartist. Bokade är bland annat Anders Pettersson, en trubadur som framför visor och blues på svenska, och en kvinna som titulerar sig professionell Storyteller och framför myter från förr, ”som mustiga julberättelser”. Precis som i barndomens Tornedalen.

Detta skriver lokaltidningen Södra Sidan i sin nätupplaga.

Läs hela artikeln här–>

Sista torsdagen i varje månad mellan klockan 19 och 21 är alla med intresse för ord och dess skilda valörer välkomna att från scen läsa sina egna dikter, på alla slags språk, eller lyssna när andra uppträder.  Höstens datum är 28/10, 25/11, 16/12. Fri entré. Välkomna att läsa, lyssna och dricka en kopp kaffe! Välkomna!

Mer info om satsningen på Ordbrands facebooksida–>

Läs Per Teofilussons texter på poeter.se här–>




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2010-09-24 12:54



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent