Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud låter sig förstås genom sin skapelsen, så är du då utan ursäkt, du människa"


GUD LÅTER SIG FÖRSTÅS GENOM SIN SKAPELSE

Det Han låter oss förstå

genom Skapelsen är,

att Han är större


än vad någon människohjärna

kan begripa.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld