Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ps 23 "Herren är min herde, mig skall inget fattas. Han låter mig vila på gröna ängar och för mig till vatten där jag får ro".


GUD ÄR DE STORA SKEENDENAS GUD

med krig, farsoter och

miljöproblem


som Uppenbarelseboken

berättar om


men Han är också den lilla

Människans herde


genom allt

detta:


en herde, som räknat hennes

huvudhår.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-23 10:21



Bookmark and Share


  bumerang
Detta spänner verkligen över
vidsträckt verklighetsuppfattning.
Nödvändigt för att kunna glädjas åt livet.
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld