Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färder och Fanfarer av Anders Aspenberg



Det började med några texter upplagda på websidor och slutade med en bok.

Den här boken är till för attförhöja såväl dagdrömmar som sinnesstämning. Samt att spänna ett och annat smilband, och att (våga?) jämföra med sig själv. Att ta fram då och då. Som en ask dragerade praliner. Varje text är Skal med Fyllning. Essäer, prosa och dikter. Verklighet med lite Fantasi. Som i vardagen.

Anders Aspenberg naturaliserad, nypensionerad göteborgare med alltför kort barndom. Nu tar han igen detta med ränta. Invandrad till Götet från Linköping i Östergötland. Utbildad, så gott det gick, på Kungl Tekniska Högskolan.  Blev Skeppsbyggare till sist. Ombildad från ung tekniker till gammal humanist. Mångsysslare.

Boken finns att köpa på Megamanus –>

Läs om Anders debut och Författarporträtt i Strömstads Tidning –>

Läs texter av Anders A på poeter.se –>




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-27 23:48



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent