Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är olika

 

Du vet, när jag ligger så här
andaktsfullt leende inför er
blir jag så jävla tårögd
bara jag ....och sen ni

från min bleka frontallob
färger och känslostråk
så ett flödande språk
min kanal just till er

så tittar jag ut över alla
söker kontakt liksom
för en liten bekräftelse
du, och du och du

ni vet ju precis vad jag menar...

även om jag är lite fumligt formulerad
vill jag ju ändå vara precis och nå ut
med nåt alldeles exceptionellt
udda småskumt intelligent
och tänkvärt

blod, tårar och sanslös provokation
sex, barnarov och djävulsk incest
bland smultrontång och fiskebåtsdunk
kärlekskval, skedställning och kåtslag

blåbärsplock,vänner och solnedgångar
kosmos,  stjärnor och svarta hålen
relationer, ångest och kvasiidéer

blandning av hela sörjan
väller ur mitt huvud

för dig, och dig och dig

ni vet ju precis vad jag menar...

                      @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-23 16:45



Bookmark and Share


    Erika H
Jo, nog vet vi det. Om allt som bara bubblar tills det är fäst någonstans och kan lämnas tills nästa fång av allt kommer och måste ner och bort. ge plats för nytt. Och mer.
Fast man kan ju sitta upp också. Det går lika bra.
Mer bubbel åt folket!
2013-10-02

  erkki
Är det med bekräftelse som med droger? Man får aldrig nog! Det känns så, men samtidigt känns det fåfängt fånigt. Berömmet kickar! Det spelar nog ingen roll vilken nivå man ligger på. Strävan efter mera får man aldrig stopp på.
Sedan kan man ju undra hur ärligt ett beröm är menat. Finns det en dold agenda som bygger på att få till ett fysiskt möte? Vilka är avsikterna då? Man kanske skulle ...
2013-09-23

  Jordgubbsodlare
Det extrema fångar publiken bäst, ge svinn åt pärlorna!
2013-09-23

  Yrre VIP
Jo jag tror jag förstår, bra text detta!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker