Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbrott

jag vill skära upp din bröstkorg
och bryta alla din revben för att
nå ditt hjärta och
slita upp dörren till det
och sedan gömma mig
i det
låsa dörren från insidan
och svälja nyckeln




Fri vers av Trubbel
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-03-08 22:02



Bookmark and Share


  temugg
måste bara skriva en kommentar till. den är rak och smärtsam och skitbra.

du är skitbra.

tack!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Trubbel
Trubbel