Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Helga dem i sanningen, Ditt ord är sanning".


FÖRFÖLJELSE FÖR SANNINGENS SKULL TILLHÖR KONCEPTET

Johannes Döparen förlorade inte bara tungan,

utan hela huvudet, sedan han sagt

sanningen till Herodes, som

inte tålde den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-24 15:36



Bookmark and Share


    Skrivklåda
ja förföljelse för sanning är ett sattyg
tänker främst på alla stackare som klivit ut ur garderoben och mötts av hugg och slag från ivrigt troende som predikar sanningen
ja många av dem har till och med mördats
så jag delar din uppfattning
förföljelse för sanningen är inte najs

2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld