Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig jag älskar dig

säger du i ett andetag
syret i det här rummet räcker inte till
tror inte syret på planeten räcker till

jag älskar att få dig att kvida
med bara en rörelse

(smaken av ditt svett
smaken av din axel
smaken av din tunga)

kan inte forma andra ljud än ditt namn




Fri vers av trasselsmuts
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts