Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en natt

En tidig morgon
gryning

Solens kittlande strålar
stryker

över mitt ansikte

Låter den torka
alla tårar

värma mitt frusna inre
oroliga själ



Å alla lögner
all ångest

sträcker ut långa armar
skymmer min sikt


Ännu en natt
har passerat

ännu en natt
med endast stjärnor

som sällskap


(en gammal dikt som jag nu skrivit färdigt)




Fri vers av sommarmoln
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-27 12:53



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket vackra ord.
2013-09-27
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln