Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det innersta ljuset samlat i en människa

det innersta ljuset samlat
i en människa. under all smet.
jag kan tänka det.
som att språket inte räcker.
hur hon reser sig och lämnar.
tar sitt ljus med sig.
in i osynligheten.




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-29 20:53



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
Tankeväckande och tung dikt som inte vill släppa taget.
2013-10-04

  Monika A Mirsch VIP
dina ord väger tungt i sin värme
2013-10-01

    ej medlem längre
"det innersta ljuset samlat
i en människa. under all smet."
Mycket bra formulerat.


2013-09-30

    ej medlem längre
väl avvägd i sin inramning..mycket bra
2013-09-30

    ej medlem längre
lekfullt. jag anar en svit...
2013-09-30

  SatansSon VIP
in i osynligheten. bra!
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin