Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I själen

 

 

Det var så nära

så verkligt

då glittrade medelhavet turkosblått

i dina ömsinta ögon

frågor och svar

möttes stillsamt

när vi höll om varandra

sakta

nådde vi ett gemensamt tillstånd

där känsla svävade fritt

ett steg längre

mot horisonten

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 319 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-30 10:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det känns nästan som en dröm...mjukt och vackert...
2013-10-01

  träsnidaren
Ahh! Så innerligt.

Du skriver vackert.
2013-09-30

    ej medlem längre
Du beskriver den ljuvligaste av känslor.
2013-09-30

  Rozsi.kovacs

en varm inbäddande känsla som smeker själen
2013-09-30

  Anna*
Ömt och nära
2013-09-30

  Mona Nordkvist VIP
Mjukt och fint.
2013-09-30

  KYREUS of Sweden
Stilfullt!
2013-09-30

  Quasimodo
Ett skönt möte som för själars längtan tillsammans!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Känns varmt och nära! ;)
2013-09-30

  peter markurth
känns sann
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One