Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelser

 

 

Det susar

friheten

när vi hinner ikapp

med vinden

kvällen

bjuder på

friska andetag

och rena upplevelser

mörkret stiger åt sidan av vägen

motorn svalnar

när du vänder dig om

och våra själar förenas

genom

den innerliga kyssen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-30 11:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart..
2013-10-13

  Ordregnspoeten
Det är som romantik på film. Du är så skicklig att fånga det.
2013-10-01

  ResenärGenomLivet
Gillar din beskrivning av det fina ögonblicket...
2013-10-01

  träsnidaren
Mycket närvaro och känsla.
Vackert!
2013-09-30

    Dan Myrbeck
Vilken fin formulering:

"våra själar förenas

genom

den innerliga kyssen"
2013-09-30

  Rozsi.kovacs

härligt det susar när kärleken brusar
2013-09-30

  Mona Nordkvist VIP
Frisk ömhet.
Härligt!
2013-09-30

  Lars Hedlin
Underbart i kärleksvärme! ;)
2013-09-30

  Angel of love
Ömt och vackert.
2013-09-30

  peter markurth
ja det var fint....
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One