Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

 

 

Så mjuk

så underbar

är du

den blåa himlen

skälver av din kärlek

solen glittrar av glädje

tittar ner belåtet

bevittnar

våra

lyckliga

sanna dagar

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-01 10:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det låter bara så gott...:-)
2013-10-01

  peter markurth
mjuk och sann
2013-10-01

  Lars Hedlin
Varmt och härligt! ;)
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One